Logo Treelodge

Heerlijk kamperen in de bomen

Intens vakantiegeluk begint hier, bij Treelodge. Ons boomhuttendorp is de ideale uitvalsbasis om eens ‘iets anders te doen’. Een weekendje weg met de kinderen, een verrassend verblijf met familie of vrienden op een originele locatie, …  De Treelodge beleving van natuur, avontuur en vrijheid maakt iedereen gelukkig. En dit alles in de Antwerpse Kempen, waar het goed leven en logeren is.

Ontdek meer
Bomen in onderaanzicht
Verblijven bij Treelodge, dat is genieten van natuur en rust, van vrijheid en avontuur. Overgoten met een sausje van luxe indien gewenst. Quality time for sure!
Kleine boomhut

Uniek concept

Wie droomt er niet van eens echt te leven en logeren in een boomhut? Treelodge maakt deze kinderfantasie waar. In een bos in Retie bouwen we verschillende boomhutten waar jij met je vrienden of familie kan genieten van een onvergetelijk avontuur. Net dát tikkeltje anders dan een hotelkamer en veel leuker dan kamperen in een tent.

Kampvuur

Oase van rust

Het bos en de boomhutten zijn gelegen in de Stille Kempen. Je leeft er in een oase van rust. ’s Avonds rust je heerlijk uit aan een knisperend kampvuur om ’s morgen wakker te worden met het geluid van de vogeltjes. Of wat dacht je van lekker luieren in een hangmat, onder de sterrenhemel? Glaasje wijn erbij, je favoriete muziek… geloof ons, zalig!

De zon schijnt door de bomen

Back to basics

De natuurbeleving is hier onbeschrijflijk. Je bent weg uit de drukte en het alledaagse. Tijdens je verblijf in de boomhutten leef je op je eigen ritme. Geen wekker om op tijd aan de ontbijttafel te zitten, geen strakke planning. En vooral de mogelijkheid om basic te logeren, of ook weer niet. Hier proef je van vrijheid pur sang, een gelukzalig gevoel dat nog lang blijft nazinderen.

Divider

Wij zijn Bram & Karen ( George & Thelma en Suzanne ) dromers, levensgenieters, ondernemers en durvers. Na vele reizen, aperitiefmomenten en eindeloos dagdromen creëerden wij Treelodge, een boomhuttenkamp dat rust brengt en inspireert. Een natuurbeleving die gelukkig maakt. Een gevoel dat we graag met je willen delen.

Ontdek meer

Een geliefd iemand verrassen?
Schenk een cadeaubon van treelodge!

Bestel hier

Ons verhaal

  Najaar 2019

  • Bouwen maar...

  1/9/2019

  • Alle vergunningen zijn goedgekeurd! Hier hebben we zo naar uitgekeken! en nu... tijd om onze handen uit de mouwen te steken!

  9/2/2019

  • MIJLPAAL: goedkeuring vergunningen door natuur en bos!

  Zomer 2018

  • Af en toe tijd maken om te gaan kamperen met de beste vriendinnen

  Zomer 2018

  • Kampvuurcirkel in volle opbouw.

  2017 - 2018

  • Tijd om plannen te tekenen en de nodige vergunningen aan te vragen

  Augustus 2017

  • Renovatie bestaande chalet

  juli 2017

  • Yes, het bos is officieel van ons! Tijd voor een feestje.

  Maart 2017

  • Bod op ons bos is aanvaard :-)

  winter 2016

  • Waar het ooit begon....Op reis.
© Treelodge bvba 2024 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Cookies
Logo culd.