Boomhut kopen

Logo Treelodge
Leuke boomhut

Een eigen boomhut in je tuin

Geïnspireerd door je verblijf in één van onze boomhutten? Je kinderdroom waarmaken met een eigen boomhut in je tuin? Als dat eens zou kunnen… Treelodge maakt je dromen waar. Wij ontwerpen en bouwen unieke boomhutten voor particulieren, scholen, verenigingen enz. Voor kinderen, maar evengoed voor grote mensen die op zoek zijn naar een rustgevend plekje, of een mooie hut wensen voor een gezellig samenzijn met vrienden.

Boomhutten bouwen doen we eigenlijk al jaren, net zoals de aanplanting en het onderhoud van bomen. Dat doen we samen met Klimop Boomverzorging. Onze expertise bieden we ook aan voor de constructie van een boomhut of andere houtcreatie bij jou thuis. De mogelijkheden zijn legio. En het mooie is: je droom of tuin is in handen van toegewijde boomliefhebbers. De garantie dat het een topprojectje wordt!

Bij Treelodge zijn al onze boomhutten zelf ontworpen en gebouwd. Boomhutten bouwen doen we eigenlijk al jaren, net zoals de aanplanting en het onderhoud van bomen. Dat doen we samen met Klimop Boomverzorging. 

Helaas kunnen we momenteel door de drukte geen nieuwe projecten meer aannemen. Wil je toch graag een eigen boomhut? Contacteer dan onze partner Klimop Boomverzorging! 

© Treelodge bvba 2023 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Cookies
Logo culd.