Logo Treelodge

Onze boomhutten

Slapen in een boomhut

Momenteel heb je de keuze uit 4 luxeboomhutten, boomhutten tot maximum 6 personen. Omdat we alles zelf ontwerpen en bouwen, is iedere boomhut uniek. Goed voor een fijn verblijf en comfortabele nachten in het midden van de natuur. Leven als God in Frankrijk, het kan in Retie, op het domein van Treelodge, in een boomhut!

By the way: elke boomhut is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer met douche. Onze boomhutten zijn tevens goed geïsoleerd én je kan ze verwarmen ( houtkachel en elektrisch). Dit alles op een omheind domein. Droom alvast weg en boek je nacht(en) en/of evenement/feest. Alle bouwconstructies zijn gebouwd volgens de norm EN1176 (= regelgeving openbaar gebruik).

Prijzen verblijf: Tjiftjaf Bonte Specht Bosuil Buizerd
  2 (tot max 4) personen 4 personen 5 personen 6 personen
Zondag t/m donderdag
Prijs per nacht
*korting vanaf 3 nachten
€ 270 € 285 € 285 € 315
Vrijdag, zaterdag en schoolvakanties
Prijs per nacht
*korting vanaf 3 nachten
€ 300 € 335 € 335 € 375
Prijzen voor extra opties: Tjiftjaf Bonte Specht Bosuil Buizerd
Hottub
Prijs voor het hele verblijf
€ 150 € 150 € 150 € 150
Sauna
Prijs voor het hele verblijf
€ 100 - - -
Hottub + sauna € 200 - - -
Linnen
Prijs voor het hele verblijf
€ 20 pp € 20 pp € 20 pp € 20 pp
Kortingen

*Vanaf 4 nachten: 5% korting
*Vanaf 6 nachten: 10% korting

Verlengde weekends: in zijn geheel te boeken bvb paasweekend en pinksterweekend ( 3 nachten), OH hemelvaart ( 4 nachten), ...

Mogelijk geluidsoverlast:
- Weekend Graspop ( +/- 16km van ons bos): 19 - 22 juni 2025
- short rally Kasterlee: zondag 25 augustus 2024

 
Divider
Tjiftjaf

Tjiftjaf - 2p ( tot max. 4p)

Onze "Tjiftjaf" is een ware klassieker en mag niet ontbreken in ons bos. Hier ervaar je de charme van een rustieke boomhut. De pure en warme inrichting zal je doen wegdromen. Rust zoeken, genieten, energie tanken en inspiratie opdoen voor een toekomstig plan… in deze boomhut gaat dat allemaal vanzelf. Deze boomhut vervult elke kinderdroom en is dus geschikt voor jong en oud. En bovendien kan je hier wegdromen in een ligbad met adembenemend uitzicht!

Wil je de beschikbaarheid raadplegen of de boomhut reserveren?

Ontdek meer
Divider
Bonte specht

Bonte specht - 4p

De "Bonte specht" neemt je mee op een ware ontdekkingtocht. De constructie is een klassieke "A- frame" waar er vele hoekjes en kantjes te ontdekken zijn. De ideale boomhut om in alle luxe te genieten van vrienden en familie.

Wil je de beschikbaarheid raadplegen of de boomhut reserveren?

Ontdek meer
Divider
Bosuil

Bosuil - 5p

Onze "Bosuil" is een specialleke. Hier hebben we het klassieke warme gevoel van een boomhut in een modern en minimalistisch jasje gestoken. Dit moet je gezien hebben.

Wil je de beschikbaarheid raadplegen of de boomhut reserveren?

Ontdek meer
Divider
Buizerd

Buizerd - 6p

De Buizerd, statig en fier waakt hij over ons bos. Met zijn verschillende terrassen heb je hier het allermooiste uitzicht. Deze boomhut overtreft echt alles en moet je ervaren hebben. De terrassen zijn volledig overdekt waardoor niets je meer kan tegenhouden om zoveel mogelijk buiten te vertoeven. Het ontwerp en inrichting doen je onmiddellijk denken aan een charmante, karaktervolle chalet in de bergen. Aan luxe, schoonheid en comfort geen gebrek.

Wil je de beschikbaarheid raadplegen of de boomhut reserveren?

Ontdek meer
© Treelodge bvba 2024 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Cookies
Logo culd.