Over treelodge

Logo Treelodge

Heerlijk overnachten in de bomen

Intens vakantiegeluk begint hier, bij Treelodge. Ons boomhuttendorp is de ideale uitvalsbasis om eens ‘iets anders te doen’. Een weekendje weg met de kinderen, een verrassend verblijf met familie of vrienden op een originele locatie, ...  De Treelodge beleving van natuur, avontuur, vrijheid en luxe maakt iedereen gelukkig. En dit alles in de Stille Kempen, waar het goed leven en logeren is.

Slapen doe je in gezellige en comfortabele boomhutten, goed voor een verblijf in zomer én winter. Want de boomhutten kan je steeds verwarmen met een houtkachel of centrale verwarming. Verder vind je op het terrein verschillende mogelijkheden om binnen en buiten te koken, van een klassieke BBQ tot koken op een kampvuur, rookoven enz.

Bomen in onderaanzicht
Divider

van basic tot luxe

Je kiest zelf hoe ‘basic’ of ‘luxueus’ je wil gaan, want bij Treelodge geldt ‘niks moet, (bijna) alles mag’. Lekker buiten douchen of liever een warme douche binnen? Dat kan! Slapen in een hangmat onder de sterrenhemel of lekker dromen in een zacht bedje? Aan jou de keuze! Wat vaststaat, is dat je super relaxte nachten tegemoet gaat op een locatie die tot de verbeelding spreekt.
Eten doe je in de boomhut of op één van de picknickplekken. In het bos is er ruimte voorzien om overdekt of in open lucht te koken op een kampvuur, rookoven of barbecue. Voel je het al kriebelen?

Ontdek onze boomhutten
Boomhut
© Treelodge bvba 2024 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Cookies
Logo culd.